Vi i A gruppen

Nu har vi gjort klart våran stad. Där finns villor, lägenheter, sjukhus, skola, affär, polis, brandstation och ett Zoo.

I onsdags var vi till badet. Personal var imponerade över att vi hade så duktiga elever i vattnet. Till våren kommer ni att bli erbjudna sommarsimskola i olika perioder med start i maj. Ta den chansen.

Efter badet hade vi El sistema tillsammans idag tisdag var det fiolspel.

Nu har vi äntligen fixat ordning vår karta över var vi bor. Alla elever har en tråd från sin bild till gatan där de bor. Det var spännande att se alla trådar i kartan.

Idag har vi haft en liten Halloweendag. Kul och elever som jobbar på fast det är lite annorlunda.

Vi har denna vecka haft besök av Malin som är konstnär och hon arbetade med lera tillsammans med eleverna. Det blev många fina skapelser

Idag har vi gjort något nytt. Vi har målat mandalas till lugn musik. Det var så roligt att se hur alla fokuserade på att måla sina bilder och så fina de blev.

Denna vecka, 41, har vi hunnit med mycket. I tisdags var vi till skolans bibliotek och lånade varsin bok till klassrummet och efter det gick vi en promenad och letade hösttecken samt träd. Vi ska träna på att lära oss rönn, björk, lönn och hassel.

När vi gick promenaden såg någon att det var vitt på gräset. – ” Någon har ritat vitt på marken” – ” Nej, det är frost” Precis frost blir det när nätterna är kalla.

Vi bygger talen 1-10 till tallinjen.

Veckans NTA – magnetiskt eller ej.

Vi arbetar med veckans bokstav R som i räven Rut.

Vecka 37

Vi arbetar med att skapa mönster först två och två och lektionen en och en.

Vecka 35

Den här veckan har vi arbetat med bokstaven S. Vi tussade silkespapper och formade S.

 

De första dagarna gjorde vi ryggsäckar med information om eleven inne i den.