Veckans bloggare

Hösten 2022

vecka 38

På fredag fick vi fadderbarn. Vi gick och på en promenad till parken också på väggen fanns det frågor som vi kunde fråga.  Barnen vilka saker de gillar. Och när vi var framme i parken fick man leka med sin fadderbarn tills vi skulle inte till baks för att lämna våra fadderbarn till sitt kapprum. Och sen skulle vi gå till vårat klassrum Och det var jätte roligt att vara med våra fadderbarn.

från Sylvia och Maryam

Vecka 19

vi hade musik på musiken hade vi kahoot. vi sjöng på knuten. Vi sjöng Alice Tenger låtar till gamlingar. Det var bra. Efter sången fick vi glass. Det va en god glass.

Av Nathan och Melvin

vecka 17

Vi har haft svenska vi läste om en bok den hette Kersthin. En gång hittade Kersthin en guld ring hon tog den hem.Hon hade en guld samling ingen visste att hon har en guld samling men henes kompis Fatima visste inte heller om de. Mical Takwa

 

Vecka 12
Omar Theo

vi har haft religon. Vi gjorde judendomen. Vi pratade om Moses. Vi har pratat om kristendomen i so. Vi åt köttbullar i mat.

 

Vecka 12

vi har haft svenska vi gjorde rymdsagor. Det är som att man ska skriva om sin figur som kommer från rymden. Man ska också skriva många menigar. Vi har haft haldor det är sånt där lärarna skickar ut grejer till bloggen. Och man kan skriva vad man gör i sina dagar. Tilbaka till rymd sagorna vi målade en bild till rymdsagorna. Man kan skriva vad den heter och vilken färg hur den ska se ut figur.

Av: Benjamin och Delsa

Vecka 11

 

Vecka 11

Vi har haft idrott då körde vi hinder bana och hopprep de va stafet. De var gete roligt och de va som staffet. Vi va ur usel på hopprep men vi va super bra på hinderbana. de va jätte roligt.

Av Hugo Set……………..

vecka 10

På idrotten har vi lekt drottiningen och dansat vi dnsade till rasputin den låten var bra.  På musiken hade vi teater till mors lilla olle i skogen gick det var super kul.På bilden hade vi ett spel där man slog en tärning. och så skulle man slå om man slog ett så fick man en kropp. och massor av saker dom vart jätte roliga bilder på bilden av Hajer och Stella👍🏻🤙🏻

Vecka 10

Vi har lärt oss om religion och kollade på en film om religion. Vi har haft idrott och då hade vi fritt. på bilden spelade vi ett spel. Vi tykte det var roligt. och på muciken sjungde vi en mucik som Alice tégner har skrivit.

av Kaitlin och Evana.

 

Vecka 9

Vi åkte pulka. Det var kul. Vi fick nya so böcker. Vi började skriva i våra so böcker. Vi skrev om religon. Det var kallt ute. Vi städade hela klassrummet. Vi har jobbat med tallinjen. Vi skrev sagor om rymden.

Av Viola och Gewalie.

Vecka 9

Vi har haft idrott. På idrotten skörde vi dronengen. Drotningen är en lek som  det fens en drotning drotningen kan hila up dom andra spelare när dom blir trefad av en boll.Båda martsker blev lika.

Jod av David och HeddaN.

Vecka 7

Den här veckan har vi haft idrott. På idrotten körde vi killerboll och prickboll. Många van på prickboll. det var två lag man skulle skjuta bollar på en tung boll bollen vägde 3 kg. Sen fick man kö killerboll i lilla salen med Felix.

Av Sylvia och Hedda L

Vi har haft klassråd det var super roligt.

I klassrådet pratade vi om lektion.

Vi åt godis på alla hjärtans dag och det var så got.

Vi har haft inbrott och tjuvarna tog iPad.

det var tråkigt. Vi börja med multiplikation och det va roligt.

Vi har börjat med kompis läsning igen.vi lärde os om en ny kompisitör.

Av Chloe, Zay och Gjin

 

 

 

 

Vecka 6

vi har haft idrott vi körde drottningen det var jobbigt men kul. vi hade musik med Edvina vi pratar om Ludvig van Beethoven det är spännande vi tittade på film om Ludde b. han är en docka som tror att han har gjort musiken som Beethoven har gjort. vi har haft bild på bilden har vi gjort bokmärken med hjärtan på.

Av Ayla

Vecka 5

Vi har tittat på två filmer på no en handlade om jorden eller Tellus  och en om månen.

Vi har lärt oss Subtraktion till exempel 53-26.

På matematiken gjorde  Vi talrektanglar.

Vi har haft klassråd och det var viktigt.

Av Majd  och Malin

 

vecka 4

Vi har haft subtraktion, subtraktion är minus till exsampel 55 -12.

Vi har haft bild, på bilden rita vi solen med silkes papper, vi anvende cirkel formad saker för att gora en bra cirkel.

Vi har haft NO, vi lärde oss om vintergatan, på engelska heter vintergatan milky way. Vi har haft Svenska, på Svenskan hade vi adjektiv, verb och substantiv ord, till exempel legga är ett verb, snäll är ett adjektiv, ett,en och flera.

Av Jeremie Och Nathan