Brev hem

Hej idag har alla elever fått med sig ett litet brev hem med information. Om ni inte hittar rätt på bloggen så hör av er.

Hej och välkomna tillbaka

Vi fortsätter med att använda vår bloggsida www.stocksätter09.se för information. Där finns nu schema och brev från rektorn. Varje fredag lägger vi ut ett veckobrev om vad vi arbetat med samt vad som händer veckan som kommer. Där finns också bilder på våra arbeten. Vi har nu flyttat till Eken och det innebär nya telefonnummer. Sjukanmälan sker fortfarande genom tieto varje dag. Om ni vill få kontakt med oss går det bra att maila eller ringa Ekens arbetsrum 073-0443524, vi lyssnar av telefonsvararen 7.45 och sedan efter skolan. Ni som har fritidsomsorg så är Ekens fritidshems nr: 072-2207378. Louise kommer att studera och har studietid varje tisdag. Redan vecka 35 har skolan 2 lovdagar, 2-3/9 är skolan och fritids stängt. Glöm inte inneskor och kläder efter väder.

Vi ser fram emot ett nytt läsår med era härliga barn.

Jenny & Louise

Lämna en kommentar