hej-brev

Hej och välkommen tillbaka till en ny termin.

Jenny Drakenberg och är mentor i klass 2 a. I 2 b är Louise Strömberg mentor. I klasserna finns också Anna, Daniel och Annalena som resurser vissa timmar, de arbetar även på fritids. Vi hälsar även Marika tillbaka som resurs på Eken. Gabi fortsätter att undervisa i idrott. Kristin har engelska och i bild kommer Frank att undervisa.

Vi börjar skolan varje dag kl. 8.00 och slutar 13.00, förutom på torsdagar då vi sluter 14.15. Vi i tvåan äter lunch 11.10. Vi kommer fortsätta med att ge alla elever en frukt innan rasten 9.20.

Idrott ligger på tisdagar och torsdagar. Den kommer att vara utomhus förutom vid dåligt väder. Det är ok med ombyte och dusch om man vill tills vi ser vad som händer med corona.

Stocksätterskolan är med i ett projekt med kulturskolan som heter El Sistema. 2 ggr i veckan kommer de till oss. Nu i 2:an kommer eleverna bli erbjuda om att få delta i fritidsorkestern efter skoltid. De kommer då att få spela fiol eller tvärflöjt. Tiderna är tisdagar 13-13.45 och torsdagar 14.35 – 15.20. Mer information och anmälan kommer.

Ni behöver ladda ner appen Tieto edu, där ni ska anmäla frånvaron och ditt barns fritidsschema. Ni behöver också ladda ner eller lära er Haldor som är den läroplattform där du kan följa ditt barns utveckling.

Vi har en klassblogg där vi skickar ut information, dels i veckobrevet varje fredag men även direkta inlägg. Där finns också bilder på det som vi arbetar med i skolan. www.stocksätter09.se skolan har också en bloggsida där du hittar information och kontaktuppgifter www.stocksätterskolan.se

Vi har fortfarande restriktioner när det gäller Corona om dessa kan ni läsa i skolstartsbrevet som ligger som en länk på vår blogg. På bloggen under schema kan ni även se schemat för respektive klass.

Louise kommer att studera på universitetet och kommer att vara ledig från skolan på tisdagar.

Vi har säkert glömt en del information men då kommer det med i kommande veckobrev.

Vi hoppas på en givande termin och tveka inte att kontakta oss om ni har några funderingar.

Mvh Jenny Drakenberg & Louise Strömberg

Lämna en kommentar