Välkomna tillbaka

Hej

 

Nu har vi gått en dag i skolan. Det var roligt att träffa alla igen. Vi har målat, ätit glass och varit till Hembygdsgården och lekt. 

 

Vi startar varje dag 8.15 och slutar varje dag 13.00. P.g.a. Covid-19 ber vi er vänta utanför när ni hämtar och lämnar ert barn.

Eleverna i år 1 kommer att äta lunch i skolans matsal kl. 10.45. Vi kommer att ha en fruktstund varje dag och alla elever får en frukt om dagen av skolan.   

 

El Sistema kommer att fortsätta att sjunga med oss på tisdagar och torsdagar med start runt v.37. Vi kommer då att arbeta i mindre grupper.

 

Onsdagar och fredagar kommer vi har idrott med Gabi och Felix. P.g.a. Covid-19 kommer vi ha idrott utomhus fram till höstlovet. Det är bra om ni skickar med en flaska med vatten nu när det är varmt.   

 

Det är bra om eleverna har inneskor och extra kläder på sina hyllor. Vi kommer att vara ute mycket så det är viktigt att det finns kläder efter väder. 

 

Vi kommer fortsätta med vår blogg där vi skickar ut information och ni kan följa oss i vårt arbete. Gå in på www.stocksätter09.se  

 

Sjukanmälan: 

 

Om ditt barn är sjuk måste du ringa/smsa och sjukanmäla varje dag. Det bästa är dock att använda Tieto Edu appen direkt. 

                               

 Ängens tel0582- 68 54 16 / 072-2198308 

 

Vi som arbetar med era barn är Jenny i 1a och Louise i 1b. AnnaLena följer med oss upp och är med under vissa lektioner. Vi hälsar Daniel och Fadhel välkomna som resurser.

 

Under sommaren har Victory flyttat och vi önskar henne lycka till på sin nya skola. Chloe, en ny elev hälsar vi välkommen till klass 1b.

 

Redan den 3-4/9 kommer skolan vara stängd. Fredag den 4 är dessutom fritids stängt.

 

Vi ser fram mot en termin med nya era barn.

 

Louise & Jenny

 

Ni kan nå oss på mail:

Jenny.drakenberg@edu.hallsberg.se

 

Louise.stromberg@edu.hallsberg.se

Lämna en kommentar