Skridskoåkning

Hej

Vi ska åka skridskor tillsammans med 1:an och träna friidrott ute på idrottsparken på onsdag. Vi åker halva gruppen denna vecka och resterande veckan efter.  Vi åker buss direkt på morgonen kl. 8.15, VIKTIGT att man kommer i tid, och är tillbaka till lunchen. Skickar gärna med lite matsäck. Titta hemma om ni har skridskor som passar annars kan man få låna. Vi tar tacksamt emot föräldrahjälp i ishallen. Det är många som behöver hjälp med att knyta skridskorna.

Vecka 9 på onsdag åker Carina och Louise med: Jennifer, Ritaj, Tilda, Malva, Majd, Shahinaz, Viola, Viggo, Zay, Omar B, Theo, Hugo, Set, Gjin, Jood, Gewalie, Mical, Evana, Sened, Ayla

Vecka 10 på onsdag åker Jenny och Annalena med: Leia, Kaitlin, Malin, David, Hedda N, Nathan, Benjamin, Eman, Hedda L, Stella, Takwa, Hajer, Maryam, Delsa, Victory, Omar K, Melvin, Maximilian, Daniah, Sylvia

 

Vi hoppas på en rolig dag tillsammans.

Jenny, Carina, Annalena & Louise

 

Lämna en kommentar