Vecka 9

Hej  

Första veckan efter lovet är avklarad och vi har nu hela 6 veckor kvar till påsklovet. De här kommande veckorna är 6 veckor med full aktivitet i klassen och även lite för er som föräldrar. Vi förbereder oss för svenska samt genomför svenska nationella prov vecka 11 – vecka 15. Ni kommer att få hem en informationslapp från skolverket vad det innebär att genomföra provet.  

Den här veckan har vi haft läsvecka i skolan, vi har läst extra mycket i skolan och reflekterat över vad vi läser och hur vi förstår vad vi läser. Vi har haft bokprat och hemlig högläsningsbok.  På fredagen hade vi avslutning på läsveckan så hela skolans elever fick valfritt klä ut sig till ett djur.  Några små djur fanns det i år tre.  

Vi har under veckan arbetat med svenska som förberedelse inför nationella proven och vi fortsätter med svenska läxa under hela perioden vi gör nationella prov.   

Ni föräldrar kommer att få svara på kommunens enkät om skolan och om hur ni tycker att vi arbetar på Stocksätterskolan. Vi ber er alla att gå in och svara på den.  

Vi hjälper gärna till då det är viktigt för oss att veta vad ni tycker om skolan och fritids. De ger oss viktiga underlag i hur vi ska forma våra utvecklingsplaner och skapa en verksamhet där vi får era barn att utvecklas och lära sig på bästa sätt.  Så tveka inte, be om hjälp om du behöver! Vill ni ha hjälp med att genomföra enkäten så kontakta oss på mail. 

Håll koll på bloggen under aktuellt. Där kommer vi meddela om vilka som går till badhuset vecka 11, 12, och vecka 13.  

Trevlig Helg! 

Önskar  

Elin, Tina och Jenny  

Lämna en kommentar