Protokoll från föräldramötet

Hej

I måndags hade vi föräldramöte och vi tackar alla som kunde komma. Vi gick igenom lite punkter och de var följande:

Personalförändringar: Så snart som det fungerar så kommer Tina Karlsson Mänd ta över efter Elisabet Tellander Elisabet lämnar Stocksätterskolan vid nyår, för en tjänst i Kumla kommun. Elisabet tackar alla föräldrar för ett gott samarbete.

Vi pratade även om att eleverna inte får ta med godis, leksaker m.m till skolan. Det enda som de får ta med är frukt el en liten smörgås.Detta p.g.a konflikter runt saker och att vissa saker stör undervisningen.  Skolan bjuder alla elever på 1 frukt/dag.

Vi ser i skolan att det nya 3-gruppssystemet fungerar väldigt bra då det blir mindre undervisningsgrupper och mer arbetsro.

Nu är vår nya blogg igång och vår målsättning är att all information kommer ut här. Tyvärr kraschade vår gamla blogg och det har tagit tid att få igång vår nya blogg.

Lämna en kommentar